Letölthető kiadványok

PDF formátumú kiadványainkat INNEN töltheti le.Tropical Dent® genetika

Tropical Dent poszter 2019 HUTöbb, mint 10 év kutatómunka után 2013-ban az Euralis Semences bemutatta az első, Tropical Dent®  csoportba tartozó kukoricáját.

A Tropical Dent® genetika egyedülálló fejlesztés és az Euralis kizárólagos tulajdona.

A kutatási programmal az Euralis választ kívánt adni arra a növekvő igényre, amely Európa kontinentális klímával rendelkező termőterületeiről érkezik az olyan hibridek iránt, amelyek öntözetlen és esetenként aszályos körülmények között is maximális termésbiztonságot és magas hozamot garantálnak. Az eredmények ismeretében a Tropical Dent®  kukorica hibridek vetésterülete 5 év alatt megtriplázódott.

részletek: Tropical Dent®

Euralis szója aranyat ér

euralis szója2018-ban Magyarországon közel 60.000 hektáron termeltek szóját, az országos termésátlag megközelítette a 3 t/ha-t.
A termelési kedvet azonban továbbra is csökkenti a zöldítési támogatás előírásaiban bekövetkezett kedvezőtlen változás.

Sokak számára felmerült a kérdés, hogy szabad-e szóját tovább termelni, és ha igen, akkor milyen fajtát válasszanak?

Bővebben ...

Széles napraforgó kínálattal bevetésre készen!

ES GENERALISA napraforgó továbbra is az egyik legfontosabb szántóföldi növény a magyar mezőgazdaságban.
Az 1936-ban alapított EURALIS az egyik legnagyobb és legsikeresebb szereplője a francia mezőgazdaságnak, több mint 60 éve állít elő vetőmagot a legmagasabb minőségben. Sikerének záloga a hosszú évek tapasztalata mellett a folyamatos megújulás és innováció.

Bővebben ...

Euralis kutatási prezentáció

kutatásA sikerünk mögötti értékek

A vetőmag előállításban több, mint 60 éves múlttal rendelkező Euralis Európa egyik vezető kukorica-, cirok és olajosmag-vetőmag előállító vállalata.

Partnereink és kereskedőink jövedelmezőségét biztosítandó a vetőmag üzletágban a következő 4 (alap)pillérre helyezzük a súlypontot: INNOVÁCIÓ, TELJESÍTMÉNY, MINŐSÉG és MEGBÍZHATÓSÁG.

Egyediségünk abban rejlik, hogy a partnereink számára hitelesek vagyunk, mivel az egyedi kapcsolatainkat az Euralisnál a következő fő értékeket figyelembe véve építjük: ÜGYFÉL-KÖZPONTÚSÁG, ODAFIGYELÉS, KREATIVITÁS és MEGOLDÁS-KÖZPONTÚSÁG.

Bővebben ...

Letölthető kiadványok

 PDF formátumú kiadványainkat INNEN töltheti le.