Letölthető kiadványok

PDF formátumú kiadványainkat INNEN töltheti le.P3 program

Kiemelkedő teljesítmény 3 dimenzióban

Az EURALIS 1981-ben indította el a repce nemesítési programját, amit 2007-ben teljesen megújított, korszerűsített abból a célból, hogy a piacon még versenyképesebb, korszerű hibrideket állítson elő a gazdálkodók számára.P3 program

Jelenleg Európában 6 állomáson történik a nemesítői munka, aminek eredményképpen évente 4000 új hibridet állítunk elő. Ezek közül csak az a 3-5 kerül köztermesztésbe, amelyek valóban kiemelkedő képességekkel rendelkeznek és teljesítményük eléri, vagy meghaladja a versenytársak legjobb termékeinek szintjét.

Bővebben...

Repce 2018

Repce 2018

Aktuális katalógusunkat itt tudja letölteni: REPCE VETŐMAG AJÁNLAT 2018

Az őszi káposztarepce népszerűsége töretlen Magyarországon köszönhetően annak, hogy évről-évre biztos jövedelmet garantál a termelőknek.

Bővebben...

ES LORIS a csúcson

ES Loris a csúcsonA napraforgó az egyik legfontosabb szántóföldi növény a magyar mezőgazdaságban. A folyamatos piaci igény a napraforgóolaj iránt, a kukoricával szembeni szárazságtolerancia-előnye, a kiemelkedő stressztűrő-képessége, valamint az évről-évre biztos jövedelmezősége miatt 2017-ben, az előző évhez képest még nagyobb területen, közel 660.000 ha-on vetettek napraforgót Magyarországon.

Bővebben...

Innováció, teljesítmény, minőség és megbízhatóság

ES Balistic CLAz elmúlt évek szélsőséges időjárása ellenére a napraforgó biztosan tartja a helyét és meghatározó a magyar mezőgazdaságban. A folyamatos piaci igény a napraforgóolaj iránt, a fő konkurens növény, a kukoricával szembeni szárazságtolerancia-előnye, valamint a tavalyi rekord termésátlagok és nyereség miatt 2017-ben az elmúlt évhez képest még nagyobb területen, közel 660.000 ha-on vetettek napraforgót Magyarországon.

Bővebben...

Igényre szabott nemesítés

agrarunioborito2017okVendégségben az Euralisnál - Az Agrár Unió magazin 2017. október-novemberi számában megjelent cikk:

A gazdag programból és az előadások sorából most azokat az információkat emeljük ki, amelyek

Bővebben...

Letölthető kiadványok

 PDF formátumú kiadványainkat INNEN töltheti le.